Juhlien valmistelua

Näin juhlakauden alla on ajakohtaista kiinnittää huomiota kodin sisustukseen. Edellisistä sukujuhlista saattaa olla aikaa jo kymmenenkin vuotta, ja moni haluaa esittää kotinsa mahdollisimman edustavana ihan lähisukulaisillekin. 

Kodintekstiilejä vaihtamalla sisustukseen saa helposti raikasta ja toivottua muutosta. Uusilla verhoilla ja muutamalla sohvatyynyllä saa jo pientä piristystä aikaan. Suurten muutosten tekeminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin jo useamman kuukauden ennen tilaisuutta. Ruuhka-ajan yllättäessä remontti- tai ompelupalvelua voi olla vaikea saada. 

Siivouksen ja stailauksen lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota kattaukseen. Tarjoilupöytä saa vieraiden kiistattoman huomion itse juhlakalun lisäksi. Kattaukseen voi keksiä jotain teemaan sopivaa tai koristella pöytää värikkäillä kukilla. Pöytäliina voi olla keväisen raikas ja ideoita koristeluun saa netistä. 

 kattaus

http://www.mtv3.fi/koti/sisustus/artikkeli.shtml/2011/04/1320045

Lasten tarjoilupöydän koristelu ei ole vakavaa. Värejä saa olla reilusti ja pehmolelutkin voi kutsua mukaan herkuttelemaan.