Sisustussuunnittelupalvelu

Mitä saan

3D-kuvat

Valmis sisustussuunnitelma sisältää 3D-kuvat suunnitellusta tilasta. Kuvat on tehty uusinta teknologiaa hyödyntäen palvelemaan tarpeitasi. Materiaalien ja pintojen vaikutuksen tilaan näet selkeiden kuvien ansiosta. Niitä ei tarvitse enää jättää mielikuvituksen varaan.

Suunnittelijan neuvot

Kuvien tueksi saat kirjallisen kertomuksen suunnitelmasta. Siinä suunnittelija kertoo suunnitelman lähtökohdat ja perustelee materiaali ja kalustevalinnat. Suunnittelija pyrkii mahdollisimman tyhjentäväsi vastaamaan jo ennakkoon suunnitelman mahdollisesti herättämiin kysymyksiin.

Kalusteluettelo

Kalusteluettelo sisältää yksityiskohtaisen luettelon suunnitelmassa käytetyistä kalusteista ja materiaaleista hankintapaikkoineen asiakkaan antaman budjetin mukaisesti.

Katso valmis suunnitelma

Teemme suunnitelman mahdollisimman nopeasti tilauksen saatuamme. Jonosta riippuen tähän menee noin 14 vuorokautta. Palvelun nopeuttamiseksi toimitamme valmiin suunnitelman sähköpostitse. Tarvittaessa saat suunnitelman myös perinteisen postin välityksellä.

Tuotealennukset ja edut

Sisustussuunnitelman saamisen nopeuden ja helppouden lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme lisäetuja yhteistyökumppaneiltamme. Valmistajasta ja tuotteesta riippuen yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle erilaisia etuja tuotteistaan. Kaikilla yhteistyökumppaneillamme ei ole mahdollisuutta tarjota lisäetuja. Alennukset tai kuljetuspalvelun saatavuuden pyrimme ilmoittamaan suunnitelman yhteydessä. Kannattaa kuitenkin kysyä etuja liikkeistä, koska edut saattavat olla myymäläkohtaisia.

Esimerkkeinä lisäeduista voimme mainita tuotealennukset, jotka voivat olla jopa 20% tuotteen hinnasta, ilmaisen kuljetuspalvelun huonekaluille ja materiaalimallien ilmaisen postituksen.

Koska suunnittelupalvelu toimii sähköisesti, asiakkaan/urakoitsijan velvollisuudeksi jää tehdä tarkistusmittaukset. Mitat on aina tarkistettava ennen lopullisia kaluste- tai materiaalihankintoja.

Valmis suunnitelma ei sisällä materiaalimalleja. Halutessasi mallit kankaista, tapeteista tai laatoista pyydämme sinua kääntymään valmistajan tai jälleenmyyjän puoleen. Ilmoitamme kalusteluettelon lopussa hankintapaikkojen yhteystiedot.

Hinnasto/tuotteet

Hinnoitteluperusteemme on yksinkertainen ja selkeä. Hinnoittelu on tehty huonekohtaisesti ja jaettu erillisiin materiaali-, tekstiili- tai kalustesuunnitelmiin. Koko huoneen suunnittelu on aina edullisempaa kuin useamman osasuunnitelman. Koko huoneen suunnitelma sisältää aina myös valaistussuunnitelman.

Hinnastossa olevat vaihtoehdot ovat esimerkkejä palveluistamme. Muita mahdollisia suunnitelmia voivat olla yksiön, kaksion tai omakotitalon kokonaissuunnitelma, olohuoneen verhosuunnitelma tai vaikka asunnon myyntistailaus. Näihin edellä mainittuihin ja muihin listan ulkopuolisiin suunnitelmiin määrittelemme hinnan tarjouspyynnön mukaan.

Takuu

Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia. Jos olet jostain syystä tyytymätön saamaasi sisustussuunnitelmaan, tarjoamme sinulle mahdollisuuden korjata sisustussuunnitelmaa pienin muutoksin* yhden (1) kerran veloituksetta. Otathan viipymättä yhteyttä sisustussuunnittelijaasi, tai viimeistään kahden (2) viikon sisällä sisustussuunnitelman vastaanottamisesta, niin oikaistaan asia mieleiseksesi. 

*Pieniksi muutoksiksi lasketaan esimerkiksi seinän värityksen muuttaminen, huonekalun mallin, värin tai sijainnin vaihtaminen.