Tilaaminen ja maksutavat

Jotta tilausprosessi sujuu mahdollisimman jouhevasti, suosittelemme sinua perehtymään seuraaviin asioihin ennen tilausta.

 1. Omat toiveet muutoksen suhteen (värit, tyylit)

 2. Suunniteltavan tilan mittaaminen

  Mittaa huoneen leveys ja pituus
   

 3. Suunniteltavan tilan valokuvaaminen:

  Kuvaa huone erikseen jokaisesta kulmasta, jotta koko huoneen sisustus saadaan kuviin.

 

Tarvitsemme vähintään 4 kpl kuvia suunniteltavasta huonetilasta, sekä lisäksi muutama valinnainen kuva muista asunnon tiloista. Muut kuvat helpottavat suunnittelijan työtä ja auttavat hahmottamaan asiakkaan sisustustyyliä.

Tämän jälkeen pyydämme sinua täyttämään haastattelulomakkeen, jolla kartoitamme kohteen perustietoja sekä toiveesi sisustuksen suhteen.

Vastaanotettuamme tilauksesi saat viipymättä sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

Lähetämme valmiin sisustussuunnitelman ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen pdf-muodossa 14 vuorokauden kuluessa.

Sisustussuunnitelma sisältää:

 • 3D-kuvat tilasta

 • Tarkan kuvauksen sisustussuunnitelman sisällöstä

 • Luettelon sisustussuunnitelmassa käytetyistä tuotteista ja tiedot niiden ostopaikoista.

Jos kuitenkin tuntuu siltä, että kysymyksiin vastaaminen on hankalaa tai haluat varmistua mieltäsi askarruttavista asioista, voit toki soittaa asiakaspalveluumme ja keskustella henkilökohtaisesti suunnittelijan kanssa.

Toimitusaika

Vastaanotettuamme tilauksesi saat viipymättä sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Saat valmiin sisustussuunnitelman sähköpostiisi viimeistään 14 vuorokauden kuluessa tilauksen jättämisestä. Ruuhkasesonkeina toimitusaika saattaa olla normaalia pidempi, mutta ilmoitamme tästä erikseen vastaanotettuamme tilauksesi.

 

Maksuturva-palvelu

Valitse maksutavaksi Maksuturva ja siirryt Maksuturvan sivulle, jossa voit maksaa tilauksesi verkkopankissa. Sinulla on aina mahdollisuus tarkistaa vastaanottamasi tilaus ennen kuin varat siirretään myyjälle.

Palvelu on sinulle ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä. Maksusuoritukset säilytetään turvallisesti erillisillä asiakasvaratileillä suomalaissa pankeissa kunnes ne tilitetään myyjälle. Asiakasvarat ovat erillään Suomen Maksuturva Oy:n omista varoista ja niitä voidaan siirtää ainoastaan myyjälle tai takaisin ostajalle.

Maksuturva - Verkkopankit

Käytössäsi ovat seuraavien pankkien verkkomaksupainikkeet:

Nordea 
Osuuspankki
Paikallisosuuspankki
Sampo Pankki
Tapiola
S-Pankki
Ålandsbanken
Aktia
Säästöpankki
Handelsbanken

Maksuturva toimii näin:

 1. Valikoi verkkokaupassa haluamasi tuotteet. Valitse maksutavaksi Maksuturva ja siirryt Maksuturvan sivulle.
 2. Maksa tilauksesi verkkopankissa.
 3. Maksuturva ilmoittaa maksusta myyjälle, joka toimittaa tilauksesi. Voit seurata kirjatun lähetyksen kulkua Maksuturvan kotisivuilla tai klikkaamalla vahvistussähköpostissa olevaa linkkiä.
 4. Kun olet vastaanottanut ja tarkistanut tilauksesi, Maksuturva tilittää maksun myyjälle automaattisesti. Mikäli tilaamasi tuotteet eivät tule perille tai lähetys ei vastaa tilaustasi, tee peruutus Maksuturvalle ja saat rahasi täysimääräisenä takaisin.

Jos vastaanottamasi tilaus on kunnossa, sinun ei tarvitse tehdä siitä erillistä kuittausta Maksuturvalle.

Maksuturva informoi ja opastaa sinua sähköpostitse toimituksen aikana:

 1. Maksun jälkeen Maksuturva toimittaa sinulle vahvistuksen maksutoimeksiannosta, joka sisältää myös linkin tilauksen seuranta- sekä peruutustoimeksiantosivulle.
 2. Mikäli toimitustapana on kirjattu lähetys esim. Itellan pakettitoimitus, Maksuturva toimittaa vahvistusviestin sinulle saatuaan tiedon toimituksen vastaanotosta kuljetusyritykseltä. Tässä tapauksessa sinulla on vastaanoton jälkeinen päivä aikaa tarkistaa tilauksesi ja tehdä mahdollinen peruutus Maksuturvalle.
 3. Mikäli toimitustapana on kirjaamaton kirje, nouto tai myyjän oma toimitus, Maksuturva toimittaa vahvistusviestin, kun myyjä kuitannut Maksuturvalle toimituksen lähetyksi tai perille menneeksi. Tässä tapauksessa sinulla on viisi (5) päivää aikaa tarkistaa tilauksesi ja tehdä mahdollinen peruutus Maksuturvalle.

Yhteystiedot:
Suomen Maksuturva Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Tammasaarenkatu 1
00180 HELSINKI                               
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 - 17.00                       
Sähköposti: asiakaspalvelu(a)maksuturva.fi
www.maksuturva.fi